LPG-HOIDOT

LPG-terapia on alipaineella tapahtuvaa imurullaushierontaa. Sitä voidaan käyttää sekä pehmytkudosterapiassa että esteettisissä vartalohoidoissa. LPG-terapia kiihdyttää kudoksen verenkiertoa, nestekiertoa, aineen-vaihduntaa sekä samalla muokkaa sidekudosta.  LPG-terapia elvyttää myös rasvasolukon aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

LPG-HOIDOT

LPG-terapia on alipaineella tapahtuvaa imurullaushierontaa. Sitä voidaan käyttää sekä pehmytkudosterapiassa että esteettisissä vartalohoidoissa. LPG-terapia kiihdyttää kudoksen verenkiertoa, nestekiertoa, aineenvaihduntaa sekä samalla muokkaa sidekudosta.  LPG-terapia elvyttää myös rasvasolukon aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

LPG-LYMFA

 

Lymfaterapiassa LPG muodostaa uusia imusuonistoja tuhoutuneiden tilalle ja poistaa arpikudosta. Se tehostaa myös laskimoiden toimintaa – ja keventää näin raskaita ja väsyneitä jalkoja. Leikkauksen jälkitiloissa LPG vähentää turvotusta ja nopeuttaa kuona-aineiden poistumista. LPG -käsittelyn jälkeen voidaan aloittaa fysioterapeuttinen kuntoutus, joka vahvistaa vahingoittunutta aluetta ja parantaa sen toimintakykyä. 

 

Arpihoidoissa LPG:llä on saavutettu erinomaisia tuloksia. Se tehoaa tuoreiden arpien lisäksi myös vanhoihin kiristäviin arpiin. Arpia hoidettaessa arpi ja arpea ympäröivä kudos tasoittuu ja pehmenee, jolloin arven kiristävä tunne ja mahdollinen kosketusarkuus vähenevät. Kudoksen liikkuvuus lisääntyy ja kipu lievittyy. Myös arven ulkonäkö paranee. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi leikkaus- ja palovamma-arpien hoidossa.

 

  • Ortopedisten leikkausten jälkihoito ja kuntoutus

  • Ylä- ja alaraajojen turvotukset

  • Diabeteksen pistoskovettumat

  • Fibromyalgia

  • Reuma

  • Arvet, palovammat

  • Iho-ongelmat (psoriasis)