LPG-HOIDOT

LPG-terapia on alipaineella tapahtuvaa imurullaushierontaa. Sitä voidaan käyttää sekä pehmytkudosterapiassa että esteettisissä vartalohoidoissa. LPG-terapia kiihdyttää kudoksen verenkiertoa, nestekiertoa, aineen-vaihduntaa sekä samalla muokkaa sidekudosta.  LPG-terapia elvyttää myös rasvasolukon aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

LPG-HOIDOT

LPG-terapia on alipaineella tapahtuvaa imurullaushierontaa. Sitä voidaan käyttää sekä pehmytkudosterapiassa että esteettisissä vartalohoidoissa. LPG-terapia kiihdyttää kudoksen verenkiertoa, nestekiertoa, aineenvaihduntaa sekä samalla muokkaa sidekudosta.  LPG-terapia elvyttää myös rasvasolukon aineenvaihduntaa ja edistää kuona-aineiden poistumista elimistöstä.

LPG-IHONHOITO

 

LPG-terapiaa käytetään myös esteettisissä vartalohoidoissa. Sen avulla voidaan tehokkaasti ja riskittömästi muokata vartaloa. LPG:llä voidaan tasoittaa muhkuraista appelsiini-ihoa, vähentää kivuliasta, kovaa selluliittiä, kiinteyttää vartaloa sekä pehmentää ja tasoittaa ihoa. Hoidolla pyritään lisämään aineenvaihduntaa kudoksissa, jolloin rasvan ja ylimääräisen nesteen poistuminen kudoksista paranee ja sen seurauksena kudos silenee. LPG-hoito on 100% luonnollinen vaihtoehto rasvaimulle. Se sopii myös miehille. LPG-hoidon avulla voidaan esimerkiksi korostaa lihasten erottuvuutta.

 

LPG-terapialla on myös tutkitusti ikääntymistä hidastava vaikutus. LPG-hoidon avulla voidaan luonnollisesti ja nopeasti taistella ikääntymisen merkkejä vastaan. Se lisää kollageenin tuotantoa ihossa ja elvyttää sidekudosta sekä uudistaa ihoa tehokkaasti. LPG-hoitojen avulla turvotus kasvojen alueella vähenee, iho tasoittuu ja kiinteytyy. LPG-hoidon avulla voidaan muokata kaksoisleukaa, siloittaa ryppyjä, kiinteyttää veltostunutta ihoa ja kohottaa kasvojen ilmettä.

 

  KOSMEETTINEN LPG, Lipomassage

 • Esteettiset hoidot: kaunis
  vartalo ja kiinteä iho (selluliitin taltuttaminen, aineenvaihdunnan aktivointi)

 • Naisille esim. vartalon muokkaaminen synnytyksen jälkeen, miehille paikallisten rasvakertymien hoitaminen
   

  LPG - HYVINVOINTI, (Anti-Age Effect)

 • Ikääntymistä hidastava vaikutus

 • Luonnollinen ja nopea keino vanhenemista vastaan:
  parantaa verenkiertoa, elvyttää aineenvaihduntaa, hidastaa kudosten, nivelten ja lihasten vanhenemista

 • Tuo rentoutuneen, energisen ja hyvän olon - sekä nuorekkaan
  ja terveen ulkonäön!


LUE LISÄÄ