JALKAHOIDOT

 

Jalkojenhoito on ihmisen perusterveydenhoitoa. Terveet ja kivuttomat jalat ovat perusedellytys mm. liikunnan onnistumiselle. Terve iho ja kynnet ovat paras suoja mahdollisia bakteeri- ja sieni-infektioita vastaan. Lonkka- ja proteesi leikkauksiin valmistuvien jalat tulisikin tarkastaa ja hoitaa muutamaa viikkoa ennen leikkausta, jotta jalkojen kautta ei pääsisi tulehdusta elimistöön.

 

Jalkahoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, ihon ja kynsien hoito, rasvaus ja hieronta sekä kotihoidon ohjaus.Tarvittaessa voin tehdä osajalkahoidon esim. yksittäisen känsän poiston tai sisäänkasvaneen kynnen hoidon. Tarvittaessa teen diabeetikon jaloille tunto- ja verenkierron tarkastukset. Teen myös laitos- ja kotikäyntejä.

Yritykseni toimii palvelusetelituottajana Soiten toimialueella.

 

Hoitolassani on myynnissä laaja valikoima erilaisiin jalkaongelmiin suunniteltuja kevennys- ja hoitotuotteita mm. laadukkaat jalkavoiteet, vasaravarpaiden ”hiiret”, geelivarpaanerottajat ja varvasvälihautumiin lampaanvilla. 

Yhteystiedot

Hoitokuluma

Leena Hietalahti

Perhontie 1

69510 Halsua

 

Puh. 040 1957 404 
E-Mail: leena.hietalahti(at)halsua.fi

Y-tunnus: 14440939

Avoinna

Ma-Pe 9.00-17.00

La sopimuksen mukaan

 

 

 

 

Puhelimeni on usein hoitojen aikana äänettömällä, pyrin soittamaan takaisin niin pian kuin mahdollista. Halutessasi voit jättää ääniviestin/tekstiviestin puhelimeeni.

  • Wix Facebook page